Mail: bilgi@batimutfak.com.tr    |    Tel: 0232 486 21 99  –  0232 461 94 89 

Adres:  Kemalpaşa Mah. 7401/2 Sok. No:4A Işıkkent Bornova İzmir

ŞİRKET PROFİLİ

Hakkımızda

YILLIK TECRÜBE

PERSONEL

ÖĞÜN SERVİS / GÜN

METREKARE FABRİKA

Batı mutfak olarak deneyimli gıda mühendisleri, aşçı ve ekipleri ile değerli siz ve çalışanlarınıza kusursuz hizmet, kaliteli ürün ve tarifsiz, dengeli lezzetler sunuyoruz.

Uzman inşaat mühendisleri ve mimarlar tarafından, en baştan gıda üretim tesisi olarak projelendirilmiş, TSE’den alınmış HYB – TS 8985 iş yerleri – yemek fabrikaları ve toplu yemek mutfakları için kurallar standardına uygun hizmet veren ve TS 13075 iş yerleri – gıda maddeleri taşıma hizmetleri – genel kurallar, ISO 22000 ve 9001 standartları ilkelerine uygun işleyen tesisimizde sizlere 30 yıldır mükemmele yakın, kaliteli hizmet vermenin haklı gururu içerisindeyiz.

BELGELERİMİZ

 

TSE HYB
TS 8985, TS 13075

ISO 9001 KYS

ISO 22000 GGYS

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ

Yönetim Anlayışımız

Yönetim anlayışını, Sürekli gelişme felsefesini, yönetimlerini ve sistemlerini tüm süreçlerde Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemine uygun hale getirmek ve etkinliğini sürekli iyileştirmek, tüm personele özümsetmek ve bu doğrultuda pazar payını, karlılığını, rekabet gücünü, risk kontrolünü artırmak,

Her türlü hizmet faaliyetleri süresince; ekolojik dengeye zarar vermemek, çalışanlarımızın ve faaliyetlerimizden etkilenecek insanların sağlığına gelebilecek olumsuz etkileri önlemek, kendimizin ve diğer şahısların mal ve mülkiyetine gelebilecek kaza, hasar ve tehlikeleri daha başlangıç aşamasında kontrol etmek için gerekli her türlü tedbiri sağlamaya çalışmak,

Yönetim kadromuz ve eğitimli çağdaş personelimizle, ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerini Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarına uygun olarak karşılarız;

Yasal yükümlülüklerimize, yürürlükteki Kalite ve Gıda Güvenliği mevzuatlarına uymak,

İşletmemizin Entegre Yönetim Sistemi dahilinde; gıda maddelerinin satın alınmasından itibaren müşteri ve çalışanların tüketimine sunuluncaya kadar oluşabilecek tüm potansiyel tehlikeleri saptayarak,  belirlediğimiz kritik kontrol noktalarını zaman, sıcaklık ve görsel muayene ölçümleri ile eğitilmiş personel tarafından sürekli kontrol altında tutmak,

Kuruluşumuz bünyesinde Kalite ve Gıda Güvenliği ile ilgili tüm çalışanlarımızın bilgi ve becerilerinin artırılması amacı ile eğitimler planlamak ve uygulamak,

Çalışan personel, mevcut Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi uygulamalarına riayet ederek Ürün Güvenliği Politikamızın uygulanmasında bizzat görev almak ve son ürünlerimizin politikamızla uyumlu olması amacı ile Yönetim ile birlikte çalışmak.

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ POLİTİKAMIZDIR.